Buitenreclame is 24/7 exposure

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Xandrius bemiddelt in de buitenreclame van voetbalvereniging VRC in Veenendaal. Op een unieke zichtlocatie langs de Rondweg-Oost in Veenendaal wordt door VRC de mogelijkheid voor uw bedrijf geboden extra zichtbaarheid te creëren. Het aantal passanten dat deze verkeersader in Veenendaal passeert is 50.000 per dag. Voor een aantrekkelijk bedrag kunt u uw bedrijf zichtbaar maken.

 

Buitenreclame

Buitenreclame is overal. Om de hoek, bij de bushalte, vlak voordat u uw favoriete winkel instapt en ook op elk kruispunt in de stad treft u affiches. Het is een medium dat altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘aan’ staat en daarom onvermijdelijk is. Het is dan ook bij uitstek een medium waarmee u in korte tijd ongekend veel mensen bereikt.

 

Wat krijgt u?

Mooi opvallend doek van 475 x 100 cm, full color bedrukt, op mesh PVC doek. Het doek wordt aangebracht in een vrijstaand gegalvaniseerd frame met sterke staanders. (Goedkeuring van Sportservice en voorzien van een officiële stormkrachtberekening). De looptijd van deze overeenkomst bedraagt 3 jaar, vanaf 1 juli a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *