De Veensche Businessclub beleeft zeer geslaagde “Summer Break” bij Mango’s in Veenendaal!

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Met recht kunnen we zeggen dat alle ingrediënten voor een succesvolle ‘Summer Break’ beschikbaar waren. Marc en Brigitte te Brake, eigenaar en ondernemers paar van Mango’s, waren de perfecte gastheer en -vrouw voor de vele aanwezige leden van De Veensche Businessclub. Voorzitter René Pfeiffer opende de Summer Break 2018 door ons mee te nemen op een korte terugblik van het seizoen 2017 – 2018. Het was het tenslotte het eerste event jaar van De Veensche Businessclub.

 

We kunnen vaststellen dat we mooie en nuttige events hebben beleefd en elkaar als ondernemers steeds beter leren kennen. Zo hadden wij de start bijeenkomst van het seizoen met Erik Hulzebosch bij de 3Zussen, maar ook inspirerende bedrijfsbezoeken bij bijvoorbeeld Axent Reclame, Tuincentrum De Wildernis en The Maxx. Verder hadden wij een bijeenkomst in het teken van het Gilbert Schoonbeke jaar (spreker Jaap Pilon), de Stads Derby tussen vv-VRC en vv-Veenendaal en een sfeervolle ‘Rally door de Valley’ solex toer. Ook voor het komende seizoen hebben Rineke Sloetjes en Robert de Bruijn (de commerciële eventmanagers) alweer een programma in de steigers staan en we trappen dan ook af op 16 september met een bedrijfsbezoek bij Mariette Wagensveld van Complementair premiums & gifts.

 

De voorzitter vroeg nadrukkelijk aandacht inzake de nodige sponsoring voor de wielerklassieker Veenendaal – Veenendaal (woensdag 22 augustus aanstaande). Businessclublid Van Schuppen Makelaars is daar voor 50% hoofsponsor van maar er ontbreken nog wel enige sponsorgelden voor dit echte Veensche initiatief.. Marc te Brake (eigenaar) van Mango’s vertelde aansluitend wat het succesverhaal van hem en zijn Brigitte is. Als ondernemers van buiten Veenendaal, stuiten zij eigenlijk bij toeval op het pand op de locatie waar Mango’s nu gevestigd is. En ondanks dat er heel wat aan het pand gedaan moest worden, waren ze meteen enthousiast. Ze hebben totaal geen spijt van hun keuze voor deze locatie voor hun restaurant, met ook nog een aparte bodega in authentieke stijl, waar wij te gast waren.

 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel van Marc en Brigitte. Werken met mooie en goede producten is hun handelsmerk. De service is ook op een hoog niveau zo mochten wij ervaren.  En dit alles is in een heerlijke Zuid-Amerikaanse ‘ambiente’.

 

De nieuwste leden van De Veensche Businessclub waren natuurlijk ook aanwezig waar onder Frank Henzen van Podozorg Veenendaal en Rene van Eldik van 100% voetbal. Met nu al ruim zestig leden in het eerste seizoen is er een prima basis gelegd voor een duurzame, zakelijke maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving waar steeds meer personen zich bij willen aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *