De Veensche Businessclub had bijzonder “Speeddate ontbijt” bij Daily Workwear en Invictus Online Marketing

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Ontbijten, speeddaten en netwerken, het was een groot succes!

Donderdag 11 oktober jl. waren de leden van De Veensche Businessclub te gast bij Daily Workwear en Invictus Online Marketing. Hieraan gekoppeld was er een speeddate event professioneel geleid door Frank van Hal van Intenza Consulting Group. De opkomst was, zoals verwacht bij een dergelijk programma, bijzonder groot!

Rene Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub opende de bijeenkomst en heette iedereen weer hartelijk welkom. Speciaal welkom werd geheten Danny Liemburg van de afdeling Economische Zaken van de Gemeente Veenendaal. Danny gaf aan al veel positiefs te hebben vernomen over De Veensche en wilde dat graag eens aan den lijve ondervinden.

De presentaties waren kort, krachtig maar zeker compleet. Jeroen Dronkers van Daily Workwear trapte af met zijn presentatie, daarna was het woord aan Richard van Kampen van Invictus Online Marketing. Ze namens ons mee in de trendy werkkleding van deze tijd en aansluitend werden we wegwijsgemaakt in de website/marketingmogelijkheden die er anno 2018 zijn. We zagen ook een prima ingerichte showroom van Daily Workwear, met een groot assortiment bedrijfskleding, promotie en beschermende kleding.

Daarna was het tijd voor de ‘hoofdact’ de speeddate sessie, geleid door businesscoach Frank van Hal.  Hij begon met het uitleggen wat speeddaten nu eigenlijk precies betekent en inhoudt. Het gaat om de ontmoeting, het luisteren en communiceren waar je naar op zoek bent, en waarom men voor jou moet kiezen. Het zijn mogelijk open deuren maar dan wel op een eigentijdse wijze op het netvlies gezet, zakelijk maar ook hands-on. Daarna werd er gemotiveerd ge-speed-date in tweetallen waarbij er een duidelijke opdracht was meegegeven. Na meerdere rondes zijn er mooie ontmoetingen uit voort gekomen, werden visitekaartjes uitgewisseld en concrete vervolgafspraken gemaakt. Kortom: een sfeervolle, leerzame en zeer inspirerende ochtend met een geweldig rendement!

Danny Liemburg (EZ-gemeente Veenendaal) vroeg aandacht voor het onderzoek: Beste MKB-gemeente en verzocht iedereen de website te bezoeken en te stemmen. Tevens bedankte hij de leden voor de uitnodiging en was content daar gebruik van te hebben gemaakt.

Rene Pfeiffer rondde daarna vakkundig de bijeenkomst af en bedankte iedereen die een bijdrage geleverd aan deze succesvolle bijeenkomst.

De volgende bijeenkomst is op donderdag 15 november aanstaande, een middag/avondeditie met als thema “Lets’s have FUN”.  Zie voor meer info: www.deveenschebusinessclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *