Gastvrij ontvangst tijdens bedrijfsbezoek bij Complementair premium & gifts in Veenendaal

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

De aftrap van het nieuwe seizoen van De Veensche Businessclub begon donderdag 13 september jl. met een bezoek aan Complementair premium & gifts.

 

De vele aanwezige leden maakten kennis met een bedrijf dat op een geheel eigen wijze de toon zet waar het gaat om kerst/relatiegeschenken. Want wat werden de leden professioneel en goed georganiseerd ontvangen door het team van Complementair!

 

Voorzitter René Pfeiffer heette de leden welkom in de prachtige – in kerstsfeer – ingerichte showroom en keek vooruit op het komende seizoen van de businessclub en van voetbalvereniging VRC waar De Veensche Businessclub aan gelieerd is. Hij vertelde dat het bestuur voor dit nieuwe seizoen 2018-2019 weer een prima event agenda heeft opgesteld waarin een leuke mix van inspirerende bedrijfsbezoeken en de zogenaamde ‘fun’events.

 

Mariette Wagensveld, directeur en eigenaar van Complementair, nam daarna het stokje over en vertelde in het kort over het ontstaan en de uniekheid en kracht van Complementair. Naast de zakelijke drive heeft Mariette een zeer sterke maatschappelijke betrokkenheid en werkt met een team van (jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook eenzame ouderen hebben een rol.

 

Tevens worden diverse goede doelen door Complementair ondersteund, bijvoorbeeld bij een bestelling van een kerstpakket gaat er 1 euro naar het goede doel Onky Donky. Mariette liet ons de drie pijlers zien van het bedrijf: kerstpakketten, relatiegeschenken en bedrijfskleding. Er wordt wel eens gezegd dat het vroeg is om medio september al in kerstsferen te komen, maar zoals bleek tijdens de presentatie is deze datum helemaal niets te vroeg!

 

Na de introductie van Mariette werden wij meegenomen in twee groepen om het bedrijf en de producten en de sfeer beter te leren kennen. Zij nam de groepen mee langs de mooie relatiegeschenken, representatieve bedrijfskleding en de prachtige kerstpakketten. Wat een originele relatiegeschenken hebben de leden kunnen zien, aanraken en proeven. Complementair staat voor perfecte kwaliteit producten en een professioneel advies in originele en passende geschenken en kleding. Specifiek werd aandacht besteedt aan het toonaangevende merk Helly Hansen, die in Veenendaal exclusief wordt vertegenwoordigd door Complementair.

 

Daarna volgde er de wijnproeverij gegeven door de mannen van Vintake, met jarenlange ervaring als sommeliers in gerenommeerde restaurants. Behalve deze proeverij kwamen er diverse wijngeschenken voorbij en was het geheel passend in de sfeer die Complementair neerzet.   Geschenken bekijken, wijnproeven, het kan natuurlijk niet zonder de geweldig goed bijpassende hapjes en lekkernijen van Dick van de Maes Catering.

 

Al met al een prachtige opening van het nieuwe seizoen en zeer geslaagde netwerkbijeenkomst van De Veensche Businessclub!  Er werden ook nu weer nieuwe en leuke onderlinge contacten gelegd, want natuurlijk blijft het zakelijke element zeer bekangrijk. De Veensche Businessclub bedankt Complementair premiums & Gifts voor de geweldige ontvangst en verzorging, Vintake voor de informatieve wijnkennis en Dick van de Maes Catering voor de heerlijke “complementaire” hapjes!

 

Fotografie: Annemarie Bakker fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *