Gezellige en inspirerende ‘Summer Break’ als afsluiter van het eerste deel van het seizoen

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

De Summer Break begon in pittoreske Linschoten, daar werden wij ontvangen door Robert-Jan en zijn collega van Duck Trail. De stemming zat er al goed in, iedereen had er zin in, de teams werden ingedeeld en gingen op weg. In ‘eendjes’ uit vergane tijden in bonte kleuren gingen de eerste teams op pad de om de Eendenrally zo goed mogelijk af te leggen!

 

De eerste stop in het eveneens pittoreske en oer-Hollandse stadje Oudewater waar wij een bezoek aan ‘De Baanschuur’ ofwel het Touwmuseum aflegden. Een informatie stop vol garens, sleden, spintollen en bijzondere knopen. De route vervolgde zich richting de Kaasboerderij, waar wij vriendelijke ontvangen werden door de boer en ons liet zien hoe kaas gemaakt wordt. Ook was er tijd voor een kaas-proef-test waarbij de meest uiteenlopende kazen van de boer, door ons, vakkundig getest werden.

 

De route vervolgde zich naar de volgende uitdaging: Fileparkeren in een eend. Maar dan anders, namelijk blind. Jawel, op goed gevoel en met een gezonde dosis inlevingsvermogen. Dit was ook het laatste onderdeel van de Duck Trail, een gezellige rally met plezier en nieuwe inzichten. Uiteraard was er ook een winnend team. Team ‘doctorandus’, bestaande uit: Edward, Joris en Tammo, zij ontvingen de hoofdprijs en de eeuwige roem.

 

Het tweede deel van deze gezellige dag speelde zich af op Buitenplaats Mas Mik waar we met z’n allen genoten van een heerlijke BBQ. Voor de BBQ werden de Weteringse netwerkverhalen gepresteerd. Joris trapte af en bleek een fantastische redenaar te zijn. En legde de lat hoog. Daarna volgde de presentaties van de andere teams. We hebben ditmaal veel aandacht besteed aan het leren kennen van onze buren door middel van het memory spel. De namen en gezichten waren lang niet voor iedereen bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *