Info Support ondertekent contract als hoofdsponsor van Game Battle 2018

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Op 23 en 24 februari 2018 zal de tweede editie van de Info Support Game Battle plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal. De organisator van de Info Support Game Battle is ICT Valley.

Marco Braakman (directeur Info Support), Hidde Mudde (marketing & communicatie Info Support) en Gerrit Valkenburg (secretaris ICT Valley) hebben vrijdag 8 september, in Vonk360 te Veenendaal, gezamenlijk het samenwerkingscontract ondertekend voor het hoofdsponsorschap van de Info Support Game Battle 2018. Info Support wordt hiermee voor het tweede jaar de hoofdsponsor en naamgever van het succesvolle game event voor deze regio.

Het doel van het event is om jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en carrière in de IT- branche. De carrièremogelijkheden zijn enorm groot in deze branche. Regio FoodValley heeft meer dan 3000 kleine en grote IT-bedrijven, allen met een interessant product- en dienstenpalet.

Op de Info Support Game Battle 2018 kunnen dit jaar de jongeren uit Veenendaal, maar ook uit Ede, Rhenen en Wageningen meedoen aan de 24 uurs Game Battle. De jongeren battelen individueel tegen elkaar en als scholen onderling.

Ook is er een ‘IT Experience’, waar jongeren, hun familie en belangstellenden de vele aspecten van technologie kunnen beleven. Op dit speciaal opgezette plein vind je nieuwe spellen, gadgets en andere high tech. Bovendien kunnen andere belangrijke technologische ontwikkelingen worden ervaren, als Robotica, Cybersecurity, Artificial Intelligence, Augmented Reality en Internet of Things. Daarnaast is er dit jaar een speciaal carrière- en opleidingsplein waar de diverse opleidingen uit de regio zoals CHE, ROCA12, Knooppunt Techniek en HAN vertegenwoordigd zijn.

Marco Braakman van Info Support geeft aan: “De eerste editie heeft ons laten zien dat het enthousiasme voor het gamen en onderling battelen groot is. En dat faciliteren wij als Veenendaals bedrijf heel graag. De uitbreiding voor de komende editie met ook scholieren uit Ede, Rhenen en Wageningen vinden wij natuurlijk geweldig!”

ICT Valley is momenteel bezig met het voeren van gesprekken met potentiele marktpartijen voor deelname aan het event. IT bedrijven kunnen zich aanmelden bij ICT Valley voor deelname en meer informatie. Lokale bedrijven zoals software en app ontwikkelaars, dienstverleners, cyber security leveranciers en IT opleidingsbedrijven zijn van harte welkom. Dit jaar kunnen ook bedrijven die producten leveren die bij jongeren passen, of het nu gaat om kleding, sportmerken of gadgets, meedoen.

Info Support Game Battle wordt door ICT Valley georganiseerd op 23 en 24 februari 2018 in De Basiliek in Veenendaal.

ICT Valley heeft het event overgenomen van Promotie Veenendaal. Gemeente Veenendaal en ICT Campus ondersteunen het initiatief. Tevens zijn het bedrijfsleven uit Veenendaal en de Regio FoodValley een belangrijke partners. De onderwijsinstituten die hieraan meedoen zijn o.a. CHE, ROCA12, Knooppunt Techniek en HAN.

Foto bijschrift: v.l.n.r. Hidde Mudde marketing communicatie Info Support, Marco Braakman, directeur Info Support, Gerrit Valkenburg secretaris ICT Valley.

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met ICT Valley, Rineke Sloetjes, 06-11721182, gamebattle@ictvalley.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *