Juweeltjes op wielen bij Broekhuis Utrecht en Brooks Classics

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Op 6 september was het een drukte van belang op de Heldinnenlaan bij Broekhuis Utrecht/Brooks Classics. Geert Jan Tax, directeur en ‘nieuw’ lid van onze businessclub, en zijn team stonden klaar om de leden een warm welkom te heten. Mooi nieuw onderkomen met prachtige juweeltjes op 4 wielen.

De aftrap werd weer eigentijds verzorgd door onze voorzitter Jan van der Roest. Rosco catering zorgde er weer voor de brandstof. Geert Jan introduceerde zichzelf vol met passie waaruit we kunnen concluderen dat deze ondernemer motorolie in zijn aderen heeft stromen. Van kleins af aan met zijn vader mee opgetrokken in de wereld van de automotive. Mooi ook om te zien dat hij ondanks de enorme vooruitgang op automotive gebied ook gewoon zijn hart volgt en naast de hypermoderne voertuigen een Classics afdeling in zijn bedrijf heeft ingevuld. Dat zijn klanten dit enorm waarderen blijkt uit het feit dat ze zelf met ‘bijzondere’ authentieke items aankomen om de ruimte te helpen vullen, met name de prachtige boekenkast.

De uitnodiging welke wij allen hadden ontvangen, schepte hele hoge verwachtingen. Terugkijkend en luisterend naar de aanwezige leden kunnen wij concluderen dat de verwachtingen ruimschoots zijn ingevuld.

Wij danken Geert Jan voor zijn gastvrijheid en wensen hem en zijn team ontzettend veel succes en plezier op deze prachtige locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *