Meet Eat & Greet: groot succes dankzij goede opkomst en mooie locatie

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Business Eiland Utrecht had een super Meet Eat & Greet op woensdag 16 mei jl. in de Skylounge bij Van der Valk.  In een ontspannen en gezellige sfeer was het genieten van heerlijk eten en prachtig uitzicht. Leuk ook dat een aantal ondernemers hun kantoorlocatie aan kon wijzen aan collega-ondernemers.

 

Alice Hendriksen Oostereng – voorzitter van ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht – opende de avond en Ruud van der Valk, directeur van Hotel van der Valk Utrecht, presenteerde hierna kort zijn onderneming en familiegeschiedenis. De fameuze uitspraken van Gert van der Valk ontbraken hierbij niet!

 

Alice Hendriksen Oostereng legde vervolgens uit hoe Business Eiland Utrecht is ontstaan en wat de club voor de zakelijke huurders en vastgoedeigenaren in het gebied kan en wil betekenen.  Zij nodigde eenieder uit om op verschillende flipovers aan te geven wat men belangrijk vindt bij diverse thema’s voor het gebied van Business Eiland Utrecht, zoals veiligheid, uitstraling, duurzaamheid, imago, netwerken, etc. Leuk was te constateren dat hier enthousiast gebruik van werd gemaakt. De verschillende reacties zullen worden gebundeld en in een volgende nieuwsbrief komt de ondernemersvereniging graag hierop terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *