28-04-2015 Pers event Floatcenter Amsterdam

Eventmanagement en aankleding van het pers event van Floatcenter, locatie Amsterdam, voor journalisten. Wij hebben de catering en de aankleding van de locatie verzorgd.

02-04-2015 Ontbijtbijeenkomst Business Club De Wetering Haarrijn bij Iveco Schouten Utrecht 

Een mooie bijeenkomst was het bij Iveco Schouten Utrecht. Er werd een presentatie gegeven door Robin Verdaasdonk, vestigingsmanager van Schouten Utrecht en door Peter Hendriks van Iveco LMCG over hun nieuwe plannen voor 2015.

18-02-2015 Ondernemers bijeenkomst Van Scherpenzeel BV 

Eventmanagement en aankleding & bewegwijzering van de Ondernemers bijeenkomst bij Van Scherpenzeel BV. Wij hebben de bewegwijzering en de aankleding van de ruimte in de hal bij Van Scherpenzeel BV aan mogen kleden. De afvalbalen wat het eigen product is van Van Scherpenzeel heeft voor een mooi extra effect gezorgd bij de inrichting van de ruimte.

02-02-2015 Social Dinner Business Club De Wetering Haarrijn

Aankleding van het Social Dinner bij Restaurant Zuiver. Het restaurant heeft voldoende sfeer van ‘zichzelf’. Voor de presentaties van de leden Business Fashion en Xandrius hebben wij een de aankleding van de presentaties verzorgd.

24-07-2014 VIP-lounge Voetbalstadion

We hebben bij een bekend voetbalstadion onze Wall Graphix (naadloos fotobehang) en raamfolie gerealiseerd. De VIP-lounge van Coca Cola heeft hierdoor een echte ‘Brand Activation’ gekregen.

Coca Cola 1

Coca Cola 2

Coca Cola 3

Coca Cola 4


01-07-2014 Toekomstfestival Oranjepark Apeldoorn

Xandrius heeft het Toekomstfestival op het Oranjepark in Apeldoorn mede-georganiseerd. Wij hebben deze Event Structures (koppelbare overkappingen) en de visuele beleving verzorgd.

Toekomstfestival 1

Toekomstfestival 2

Toekomstfestival 3

Toekomstfestival 4