‘Ondernemen is topsport en topsport is ondernemen’, succesvolle netwerkavond van De Veensche Businessclub

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Donderdag 14 september werd bij restaurant de 3Zussen het seizoen van De Veensche Businessclub geopend met een Inspiratiesessie met spreker Erik Hulzebosch.

De avond werd geopend door René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub. De nieuwe website (www.deveenschebusinessclub.nl) van de club werd onthuld en de nieuwe leden werden in het zonnetje gezet. Ook vertelde de voorzitter dat er inmiddels mooie samenwerkingen tot stand zijn gebracht tussen de leden. We mogen trots zijn op het feit dat dit al tot stand komt in de korte tijd dat de club bestaat.

Erik Hulzebosch, topsporter en bekend om zijn niet winnen van de Elfstedentocht, weet als geen ander van de nood een deugd te maken. Door de combinatie van sport en een goed zakelijk inzicht heeft Erik altijd goed kunnen leven van sport en nevenactiviteiten. Hij heeft deze avond het publiek meegenomen in zijn verhaal. ‘Roeien met de riemen die je hebt’, was de rode draad van het verhaal. Erik Hulzebosch is een enthousiaste verteller en met zijn inmiddels overbekende twents accent neemt hij je gemakkelijk mee in het mooie ‘jongensdroom’ verhaal van de overbekende tukker.

Hij liet ons zien dat je in je jeugd wordt aangezet om keuzes te maken. En ook al twijfel je over het feit: waar ben ik nou goed in, met doorzettingsvermogen, slimheid en creativiteit, kan je heel ver komen. Erik Hulzebosch kreeg de zaal herhaalde malen flink aan het lachen. Hij heeft het publiek duidelijk geïnspireerd en de link tussen zijn verhaal en De Veensche Businessclub is de ambitie, het doorzettingsvermogen en een ‘licht eigenzinnige’ houding.

De opkomst van de avond was uitstekend en bestond uit de sponsoren van VRC en de leden van De Veensche Businessclub en introducees. De netwerkborrel daarna was uitermate gezellig en onder het genot van de muziek van DJ Play it again Sem en een hapje en een drankje werd er volop zakelijk informatie uitgewisseld. Elke gast kreeg aan het eind van de avond een presentje mee naar huis.

De volgende bijeenkomsten zijn bedrijfsbezoeken en staan gepland op 12 oktober, 16 november en 7 december. Voor meer informatie kijk op de agenda van www.deveenschebusinessclub.nl.

De Veensche Businessclub is gelieerd aan de voetbalclub VRC uit Veenendaal. Deze maakt op meerdere vlakken een bijzondere groei door en daar wil de businessclub graag een ondersteunende en duurzame factor in zijn.

Foto onderschrift: Links voorzitter Rene Pfeiffer, rechts Erik Hulzebosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *