Pittige vragen tijdens de enige echte Veensche Businezz Quizz!

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0
René Pfeiffer, voorzitter van DVBC, opende de bijeenkomst en heette iedereen van harte welkom. Dirk Jan van Gerwen werd deze avond speciaal welkom geheten als de enige echte quizmaster! Hij leidde de quiz op geheel eigen en ludieke wijze, en kende een aantal hilarische momenten.
De quiz is opgezet rondom het Engelse Pub Quiz model, waarin allerlei vragen in uiteenlopende categorieën worden gesteld. Ook hier is het de bedoeling om zoveel mogelijk interessante weetjes en feiten te kennen. Bij deze avond staat de gezelligheid en de (on)mogelijkheden om elkaar met weetjes en feiten af te troeven bovenaan, wat voor een leuke en vriendschappelijke sfeer zorgt. Ook waren er vragen over VRC en over de Veensche Businessclub en haar leden toegevoegd zodat we elkaar nog beter, en vanuit een heel ander perspectief, leren kennen.

Dat Dirk Jan een geweldige quizmaster is bleek wel uit het feit dat hij de aanwezigen dingen die liet doen waarvoor men zich achteraf best zou kunnen schamen.

Na een spannende en soms bikkelharde strijd is de uitslag als volgt:

  1. Erik van Holland – Vallei auto groep
  2. Jochem van Hardeveld – Saving Support
  3. Robin Koorn –  Invictus online marketing

De troostprijs was deze avond voor niemand anders dan Ciska Sesing JT schoonmaak

De prijzen beschikbaar gesteld door o.a. Restaurant Mango en Björn Borg Sports Underwear. Voor de winnaar waren er ook twee kaarten beschikbaar gesteld voor “De Utrechtse Kerstborrel 2018”, waarbij ‘tout’ zakelijk Utrecht aanwezig zal zijn. Na de prijsuitreiking was het tijd om de antwoorden op sommige vragen nog eens met elkaar door te nemen, te netwerken maar ook eens kennis te maken met het bestuur, voltallige selectie en staf van VRC die als speciale gasten aanwezig waren!

René Pfeiffer bedankte op zijn gekende professionele wijze iedereen die deze avond mogelijk en succesvol heeft gemaakt. Hij feliciteerde de winnaars van de avond en riep iedereen op om ook de volgende bijeenkomst weer ruimschoots aanwezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *