Tegeltastisch bedrijfsbezoek bij Comet

geplaatst in: Nieuws van Xandrius | 0

Utrecht – Op 7 september jongstleden hebben we genoten van een mooi en inspirerend bedrijfsbezoek Comet BV, met eigenaar Rick Worst en zijn team als gastheren. De showroom – gevestigd in U2 point aan de Proostwetering –  is verrassend huiselijk en sfeervol ingericht. Na de ontvangst vertelt Rick over Comet BV.

Comet is een echt Utrechts familiebedrijf met inmiddels de derde generatie aan het roer.
Comet heeft het importeur/agentschap van wand en vloertegels met een vestiging in Utrecht en één in Devon UK. Comet is de grootste importeur van tegels, die uit allerlei landen afkomstig zijn, in Nederland. Als bedrijf is Comet groot maar ook hun assortiment is enorm groot.

Er wordt veel met interieur specialisten samengewerkt en voeren ze completen projecten uit. Comet is partner van VTwonen en Rick heeft een filmpje van de uitzending getoond. Ook voor merken worden speciale tegels ontworpen, zo is er voor Ted Baker een speciale tegel ontworpen. Rick is hier uiteraard enorm trots op. Samen met zijn team: zijn echtgenote, een accountmanager en binnendienst medewerker wordt Comet met veel enthousiasme en professie gerund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *